Info

The Drum Sessions is een initiatief van Sander de Groot, Pieter Havinga en Barry Tuinstra. Alle drie actief drummer. Daarnaast zijn Sander en Barry eigenaar en docent bij hun eigen drumschool. Hierdoor kunnen zij jou ook goed begeleiden bij de opnames.

Steeds vaker komen er mooie video’s voorbij van drummers die een zogeheten ‘drumcover’ opnemen. De beelden zijn vaak óf heel professioneel óf heel amateuristisch. Voor de meesten onder ons is het moeilijk om alles mooi te krijgen. Dat is waar wij in beeld komen. Wij bieden drummers een plek waar je voor relatief weinig geld een goede video kan opnemen. Het is idee is dat jij een liedje kiest die je graag wil spelen. Oefen deze goed! Je kan hierbij kiezen uit 3 setups (Zie tarieven). Er is natuurlijk meer mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op via info@thedrumsessions.nl.

The Drum Sessions ontstond 4 jaar geleden. Het originele idee was dat de drummer incognito bleef zoals The Stig in Top Gear. Dit idee werd lastig uitvoerbaar dus besloten we (Destijds in samenwerking met DOC52 en Time Star Media) we om het op de gewone manier te doen. We maakten 2 video’s die veel bekeken werden.
Na een lange stilte pakte Barry het begin 2015 weer op. Ditmaal met Sander en MRise Media.
Wij hebben 10 leerlingen opgenomen. Zij mochten elk het gekozen liedje 3 maal spelen kozen uiteindelijk de beste take.
Deze 10 video’s zijn opgenomen in De Drumfabriek.

Naast particuliere video’s bieden wij ook de mogelijkheid voor merken om hun endorsers te promoten

Volg ons ook op Facebook.

DS DrumsDS DrumsDS DrumsDS Drums
DS DrumsDS DrumsDS DrumsDS Drums

Robin Kamphuis – Eyes Of The Mind (15 jaar)